Zoeken naar man zoekt

Uw zoekactie voor man zoekt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ben 38 jaar Limburg - Lommel
Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Hoi dames. Ik ben een lieve gebonden man opzoek naar een leuke lieve dame voor regelmatige afspraakjes. Ik ben blond heb blauwe ogen en ben 187cm lang. Ik zoek een lieve dame uit de omgeving van Lommel en Eindhoven. Uiterlijk en leeftijd zijn niet van belang. Vrouwen met een maatje meer zijn ook zeer welkom. Ben discreet dus ben je verliefd, verloofd of getrouwd? Geen probleem. Vertel me jou wensen en of fantasieën en misschien kunnen we die samen werkelijkheid maken. Hopelijk tot snel Xxx Ben  

Gebonden man zoekt regelmatige afspraakjes
Geert 52 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Niet onknappe sportieve man zoekt dame.
Voor nu nu vrijdag 17 mei zoek ik dame die een sensuele massage wil ervaren.Dit is niet leeftijds gebonden en voller echt geen probleem.Het is de bedoeling om de dagelijkse sleur eens achterwege te laten ,te genieten en de nodige aandacht/ respect te krijgen.(Regio west Vlaanderen )  
Pieter 56 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Viriele man zoekt volslanke FWB
Goed bewaarde viriele vijftiger houdt van dames met een maatje meer om lekker te verwennen, in de watten te leggen en eindeloos te sexen. Hou je ook van massages? Dan moet je heel zeker het avontuur aangaan!  
jim 43 jaar Limburg - Zutendaal
Passie gezocht
Hallo, 43 jarige man, zoekt contact met dame, die ook passie mist in haar leven. Discreet van beide kanten aub. foto geen probleem natuurlijk, na me gecontacteerd te hebben.  
koen 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Tuin hulp
Man zoekt leuke vrouw om wat te helpen in de tuin, daarna kunnen we wat stoeien  
Stijn 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Man zoekt vrouw
Hallo, ik ben op zoek naar een eerlijke vrouw/minnares (leeftijd, lichaamsbouw, relatie of gehuwd niet van belang) om elkaar passioneel te verwennen. Bij de juiste klik zou ik graag een langdurige band willen opbouwen met wederzijds respect voor elkaars privé leven. Zelf ben ik 43j slank 1,80 66kg,iemand die positief in het leven staat geniet van de kleine dingen in het leven. Mocht deze advertentie je aanspreken aarzel dan niet om een mailtje te sturen, dat mag met of zonder foto. Hygiëne en discretie staat bij mij hoog. Fakers gelieve zich te onthouden enkel via mail of WhatsApp In het vaandel. Groetjes  
Koh I Nor 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge
50-60+ ?
Verzorgde , single , discrete en Belgische man zoekt contact/vriendschap met een lieve dame 50 tot 60+ uit Brugge/Blankenberge/Oostende  

50-60+ ?
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve slanke man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke goedgeschapen 55j man en zoek een rijpe volslanke dame voor een leuke spannende date , om vele genotvollle en hete momenten te beleven.  
Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Man zoekt vrouw om klaar te maken
Hoi, ik ben Tom, een jong uitziende man van 35. Veel mensen schatten me 5jaar jonger. Ik ben op zoek naar een vrouw waarbij we samen kunnen klaarkomen. Op welke manier maakt niet uit. Masturberen, oraal, seks. Wat je maar wil. Leeftijd en uiterlijk maken ook niets uit. Zolang het maar een leuke en spannende tijd is! Ik ben zelf 1m82, 80kg, verzorgd uiterlijk Interesse? geef gerust een seintje!  
Ondeugend 60 jaar Antwerpen - Hove
Spanking...ook jouw fantasie?
Discrete, niet onaantrekkelijke man zoekt een leuk contact met een ondeugende jongedame die graag eens over de knie wilt liggen voor een fiks pak slaag. Je moet geen ervaring hebben maar je wilt het graag eens ervaren. Ik spank met de hand maar als je e ht stout bent geweest gebruik ik wel eens een instrument om jouw billen te straffen. Ik zoek geen sex. Durf je?  

Spanking...ook jouw fantasie?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10